Followers

iHerb Code

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Erre Due Love


Η αγάπη μου για την Erre Due ξεκινάει απο παλιά. Όταν πήρα το πρώτο μου make up, στην εφηβεία μου. Το αγαπούσα και το αγαπώ ακόμα. Ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα μου και γενικά καλύπτει όλες τις ανάγκες μου. Τώρα τον τελευταίο χρόνο δοκίμασα και τα μολύβια τους και δεν το μετάνιωσα. Έχουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων και πολλά διαφορετικά μολύβια (ως την υφή, την διάρκεια, μηχανικά, αδιάβροχα) για να διαλέξεις. Προσπαθούν να καλύψουν τις απαιτήσεις όλων των γυναικών.
Εγώ έχω δοκιμάσει το silky pencil και τα lasting contour. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Το silky pencil  το έχω στην απόχρωση 80, ένα μπεζ για την εσωτερική γραμμή του ματιού. Τα silky pencils είναι πιο βουτυρένια (μαλακά) σαν υφή και γράφουν πολύ έντονα χωρίς να τα πιέσεις  πολύ. Έχουν πολύ έντονη χρωματική απόδοση, ακόμα και στο μπεζ. Πολύ καλή διάρκεια και αρκετά οικονομικά. Επίσης υπάρχουν και σε κάτι τέλεια καλοκαιρινά χρώματα, πρέπει οπωσδήποτε να πάρω και άλλα. :)

 Τα άλλα μολύβια που έχω δοκιμάσει είναι τα lasting contour στις αποχρώσεις 09, ένα μπλε-μοβ και το 15 ένα πράσινο-κυπαρισσί . Αυτά δεν είναι τόσο βουτυρένια όσο το παραπάνω αλλά είναι αρκετά μαλακά. Τα χρησιμοποιώ κυρίως για πάνω ώς eyeliner ή κάτω απο το μάτι. Διαρκούν ώρες ατελείωτες, ποτέ δεν με έχουν απογοητεύσει. Όταν γυρνάω σπίτι πάντα είναι στην θέση τους και περιμένουν να τα αφαιρέσω εγώ. :) Τα χρώματα που έχω εγώ δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα γιατί στο site τους δεν τα βρίσκω αλλά υπάρχουν πολλά χρώματα να διαλέξετε.


Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο μολύβι απο την Erre Due;
Τι χρώματα προτιμάτε για τώρα το καλοκαίρι;;


Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Essie Nails with a Touch of essence


Σήμερα είπα να παίξω με τα μανό μου. Συνδύασα δυο μανό της Essie και στο τέλος σκέφτηκα να το κάνω ακόμα πιο παιχνιδιάρικο με ένα topper της essence. Χρησιμοποίησα της essie το 787 Tour De Finance και το 795 Love & Acceptance. Ενώ από την essence το nail art special effect topper στο 02 circus confetti και ορίστε το αποτέλεσμα.

Πώς σας φαίνεται;;;
Εσείς τι χρώμα έχετε τα νύχια σας;
Κανένα καλό μανό να μου προτείνεται; 


Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αγαπημένα Ιουνίου

Ο μήνας έφυγε, τα αγαπημένα του μήνα Ιουνίου έρχονται. Έχω πολύ καιρό να κάνω αγαπημένα, οπότε θα είναι κάπως πολλά, δεν ήξερα τι να διαλέξω. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Bioderma Sensibio H2O
Πρώτο και καλύτερο το micellaire νεράκι της Bioderma Sensibio H2O. Πολύ γνωστό στις περισσότερες. Καθαρίζει πολύ καλά το μακιγιάζ, χωρίς να τσούζει τα μάτια.

Olivia Body Lotion
Ενυδατική lotion από την Olivia. Είναι κάπως νερουλή και γι αυτό χρειάζεται λίγη ποσότητα. Απλώνεται και στεγνώνει εύκολα και μυρίζει καταπληκτικά.

Pantene Spray Conditioner
Διφασικό spray conditioner απο την Pantene. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά και μυρίζει καταληκτικά.

L'oreal Ideal Fresh
Δείτε την γνώμη μου για το L'oreal Ideal Fresh εδώ

Rilken Cosmetics Blush Number 4
Το αγαπημένο μου ρουζάκι έφτασε πάτο. Είναι της Rilken Cromatics το Νούμερο 4.

 Avon True Color Eyeshadow Berry Love
Αγαπημένη παλέτα, ευκολοφόρετα χρώματα για το πρωί και το βράδυ. Πολύ καλή απόδοση χρώματος και διάρκεια. 

essence I love extreme Crazy Volume mascara
Ίσως η καλύτερη μάσκαρα που έχω δοκιμάσει απο essence. Δίνει και όγκο και μήκος και είναι και πολύ οικονομική.

essence lash & brow gel mascara
Στην αρχή δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ υγρή αλλά όσο την χρησιμοποιούσα σαν να έπηζε και έκανε τέλεια την δουλειά της. Σχεδόν την έχω τελειώσει.

essence eyebrow designer 04 blonde
Ωραίο μολυβάκι για τα φρύδια, πολύ σταθερό και η απόχρωση μου ταιριάζει ακριβώς.

 radiant eye shadow base
Καταπληκτική βάση σκιών από τη radiant. Οικονομική στα 8€ κάνει τις σκιές να κρατάνε για ώρες αναλλοίωτες.

Erre Due Silky Pencil Eye 80
Erre Due Lasting contour long lasting-intense colour 09
Αγαπημένα μολύβια από την Erre Due. Θα σας μιλήσω σε επόμενο post για τα συγκεκριμένα.

Baolishi Lipliner-Lipstick Number 11
Το κραγιόν που φόρεσα περισσότερο αυτό τον μήνα είναι ένα πολύ οικονομικό, 1€ μόνο, από την Baolishi. Από την μια μεριά έχει το μολύβι χειλιών και από την άλλη το κραγιόν. Πολύ καλοκαιρινό χρώμα με πολύ καλή διάρκεια και τέλεια μυρωδιά σαν τσιχλόφουσκα.

Εσείς είχατε κάποιο προιόν που αγαπήσατε για τον μήνα που μας πέρασε;
Για πείτε να ξέρω και εγώ. :)


Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

My Azade Nail Polishes

Σήμερα θα μιλήσουμε για μανό. Για τα μανό της εταιρείας Azade συγκεκριμένα. Την συγκεκριμένη εταιρεία την γνώριζα αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν της. Οπότε όταν την βρήκα σε ένα κατάστημα πριν κάποιους μήνες είπα να πάρω 2 μανό να τα δοκιμάσω. Από τότε έχω πάρει άλλα τέσσερα (τα δύο απ' αυτά σήμερα).
Έχει φοβερή ποικιλία χρωμάτων να διαλέξετε, ειλικρινά δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος με ένα μόνο πέρασμα, μένει αρκετές μέρες στα χέρια και το κυριότερο στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Όσον αφορά την τιμή τους, εγώ τα πήρα με έκπτωση, 2 €
Πάμε να τα δούμε....
Ένα καφέ-μπεζ.
Ένα πορτοκαλί neon, δυστυχώς δεν κατάφερα να το βγάλω φωτογραφία και να φαίνεται το χρώμα του, όλο ροζ έβγαινε. Ίσως επειδή είναι neon.
Ένα μπλε-πράσινο μεταλλικό χρώμα
Ένα ροζ-σάπιο μήλο
Τα καινούρια (σημερινά) αποκτήματα μου...
 Ένα μπλε άκρως καλοκαιρινό
Και τέλος ένα φούξια

Δεν είναι τέλεια χρώματα; Ποιο σας αρέσει καλύτερα; Εμένα πάντως όλα. 
Έχετε δοκιμάσει εσείς μανό της Azade;
Ποια είναι η γνώμη σας; 



Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Review L'oreal Ideal Fresh

Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό από την L'oreal. To έχω εδώ και πολύ καιρό, κοντεύει να μου τελειώσει δηλαδή αφού το χρησιμοποιώ συχνά για να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου αλλά και να καθαρίσω την επιδερμίδα μου. Είναι για πρόσωπο και για μάτια.  Αφαιρεί πολύ καλά όλα τα ίχνη του μακιγιάζ, ακόμα και την μάσκαρα, δεν τσούζει τα μάτια ευτυχώς και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και φρέσκια. Είναι για κανονική με μικτή επιδερμίδα. Είναι η γρήγορη αλλά και η καλύτερη λύση για να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου το βράδυ. Το λατρεύω και σκοπεύω να το ξανά αγοράσω. 


Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Πώς σας φάνηκε;;